Dorien

Dorien S.

Kinderoppas

Dorien

9320 Aalst - Geregistreerd bijna 13 jaar


Even voorstellen… Ik ben Dorien, 21 zomers jong en sinds April 2011 zelf trotse mama van een zoontje. Sinds kleins af aan ben ik dol op kindjes en ik wist al snel dat ik later in die richting voort wilde gaan. Daarom heb ik in 2012 dan ook de opleiding 'verantwoordelijke kinderopvang' gevolgd, alsook een thuisstudie 'kinderpsychologie', EHBO en levensreddend handelen bij kinderen van 0 tot 12j. In de tussentijd heb ik uiteraard ook al de nodige ervaring opgedaan door stages, een tijdelijke job als vervanging begeleidster buitenschoolse kinderopvang en heb ik een hele tijd zelfstandig gewerkt als kinderverzorgster. Ik hecht erg veel belang aan de groei en ontwikkeling van de kindjes en speel hier uiteraard ook op in door leuke activiteiten uit te werken, dit is niet enkel heel erg leuk en gezellig voor de kinderen, maar dit helpt ook bij te dragen aan hun ontwikkeling op verschillende manieren. Een degelijk contact en afspraken met de ouders is natuurlijk ook van erg groot belang.


  • Talen: Nederlands,
  • Betalingsmethodes: geld overschrijving

Ervaring

2010 : Vervanging busbegeleidster en begeleidster buitenschoolse kinderopvang op basisschool 2013 : Zelfstandige kinderverzorgster

Education

- getuigschrift thuisstudie kinderpsychologie - opleiding verantwoordelijke kinderopvang - getuigschrift in : * spelen * voeding * ontwikkeling * gezondheid * ehbo - attest levensreddend handelen bij kinderen van 0 tot 12 j ( recent opnieuw behaald op 5november 2013)


Foto's



Vragen


Beoordelingen (0)